Λίγα λόγια για την
Αλεξανδρούπολη


Η Αλεξανδρούπολη είναι πόλη της Θράκης και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Έχει 64.109 κατοίκους και είναι η μεγαλύτερη πόλη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αποτελεί σημαντικό λιμάνι και εμπορικό κέντρο της βορειοανατολικής Ελλάδας, αφού έχει στρατηγική γεωγραφική θέση συνδέοντας την Ευρώπη με την Ασία. Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συγκοινωνιακούς κόμβους, καθώς προσεγγίζεται με όλα τα μέσα, αεροπορικώς, σιδηροδρομικώς, οδικώς και ακτοπλοϊκώς. Η Εγνατία Οδός είναι ο μεγαλύτερος κύριος δρόμος που περνά από την Αλεξανδρούπολη και συνδέει την πόλη με την με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αθήνα / Θεσσαλονίκη


Το Κτελ πραγματοποιεί καθημερινά πολλαπλά δρομολόγια από και προς τις 2 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Τα δρομολόγια μπορεί να είναι είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα σημεία πάνω στη διαδρομή. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω της εφαρμογής eTicket.

Νομός Έβρου


Τα δρομολόγια στις πόλεις και τα χωριά του νομού είναι συχνά και εκτελούνται μέσω των περιφερειακών οδών καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κοινού τόσο στη ταχύτητα πρόσβασης στον προορισμό όσο και στην ασφάλεια του ταξιδιού.

Υπόλοιπη Ελλάδα


Δρομολόγια πραγματοποιούνται και προς τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας όπως οι Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και πολλές άλλες, συνδέοντας έτσι τηn Αλεξανδρούπολη με τους υπόλοιπους εθνικούς και περιφερειακούς οδικούς άξονες. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω της εφαρμογής eTicket.